Tomas Gustavsson
Sök på google efter:

Om Tomas

Om denna sida

Layouten för denna sida är automatiskt genererad med Apache Anakia, all text skrivs i enkla XML-filer och sedan genereras hela sajten med ett enkelt kommando.

Det är dock inte jag som skapat den ursprungliga layouten, utan den har jag tagit från opensource-projektet EJBCA, och den har skapats av en trevlig fransman - Stephane Bailliez - som bidragit med detta och mycket mer till EJBCA.

Arbete och utbildning

Jag är en av grundarna av företaget PrimeKey Solutions AB. PrimeKey sysslar med utveckling och konsulting inom IT-säkerhet, främst med lösningar som bygger på PKI och smartkort. Vi arbetar mest med javabaserade lösningar då vi utvecklar våra produkter i Java/J2EE. PrimeKey är ett bolag med teknisk fokusering och vi kan fixa det mesta inom IT då vi alla har lång erfarenhet och dessutom data som fritidsintresse.

En blandning mellan arbete och fritid är opensource-projektet EJBCA. PrimeKey arbetar till stora delar med EJBCA och sponsrar den mesta utvecklingen, men jag älskar att arbeta med det under i princip all min lediga tid. Jag är administratör för projektet EJBCA.

Utbildningsmässigt är jag civilingenjör från KTH-Elektro.

Fritid

Förutom att som tidigare antytts hacka i Java har jag faktiskt lite fler intressen också. Datanördigheten har sedan barnsben t.ex. resulterat i ett medlemsskap i ABC-klubben, men nu var ju det dataintresset igen...

Ett av mina andra större intressen är klättring, som jag försöker utöva så mycket så jag åtminståne inte blir sämre och sämre. Både inomhusklättring och utomhusklättring gäller, och i princip endast bouldering. Det var flera år sedan jag släpade på rep med vidhängande järnskrot.

Mitt absolut största fritidsintresse är förståss min sambo...Anna.

Senaste tillskottet i hobbyfloran är ett akvarium vi köpt hos Södermalms akvarieaffär, en utmärkt akvarieaffär. Du kan se bilder från vårt akvarium här. Kamrat Håkan har ett saltvattensakvarium.