Välkommen till Ronnyes hemsida!

Jag har varit med i ABC-klubben sedan våren 1995 och funnit klubben vara en bra sammanslutning. Den verkar för att förena ung som gammal, nybörjare och mer erfarna kring olika former av datateknik och informationstillämpningar. Här sker ett öppet åsikts- och erfarenhetsutbyte i gott kamratskap och i en vänlig atmosfär. Många medlemmar besitter hög kompetens som de delar med sig av. Jag trivs!


Fritid med bad, fiske och båtturer i Bohuslän!


Själv så arbetar jag som management- och datakonsult med projektledning och ledningsstöd för olika IT-system. Specialintresset är styrsituationer och frågor gällande kvalitet, säkerhet och riskminimering!

Jag har mångårig erfarenhet från utveckling och samordning av informationssystem. D.v.s. det vi idag allmänt benämner IT. (För några år sedan kallades allt detta för data- eller adb-teknik, realtids- och terminalsystem. Det mesta numera ersatt av modeuttrycket "IT". Kärt barn har många namn!

På senare år har jag även arbetat mycket med tekniska översättningar från tyska och engelska till svenska!

Jag kommer att vidareutveckla denna internet-hemsida. Detta för att du och jag ska få så mycket nytta och nöje av den som möjligt! Återkom därför snart för att ta del av nyheter och tips.

Skriv gärna ett brev till mig!
Du når mig på e-postadressen Ronnye.Wikstrom@abc.se

Tips på länk:
Via ABC-klubben åter ut i internetvärlden!

Tack för att du tittade in här på min sida och välkommen åter!

Senaste uppdatering utförd 29 april 1998.

Du är besökare nr: