PICT

Prova musiktidningen Lira - med jazzrabatt!

Som medlem i en förening som tillhör Svenska Jazzriksförbundet (SJR) får du från och med 2008 rabatt på tidningen Lira Musikmagasin, Sveriges bästa jazztidning. Vi bevakar jazzmusik ur ett vitt perspektiv och vi skriver dessutom om världsmusik och folkmusik. I Lira är sväng och musikalitet alltid viktigare än genre, därför låter vi också vår egen musikaliska nyfikenhet och lust styra våra ämnesval. De senaste året har vi bland skrivit om Abdullah Ibrahim, Miles Davis, Joshua Redman, Mats Öberg, Nils Berg, Karl Seglem, Paavo, Jonas Knutsson, Magnus Lindgren och Lina Nyberg, för att bara nämna några. Vi skriver om föregångarna likväl som om nya förmågor och har haft långa reportage om storbandets själ, den nya vokala jazzen och popjazzvågen och presenterat bildreportage med fotografen Rolf Ohlsons klassiska jazzfoton och Bill Stebers bluesbilder från Missisippideltat. Enkelt uttryckt: Om något nytt och spännande är på gång inom jazzen kan du helt enkelt räkna med att få veta allt om detta i Lira.

Med varje nummer av Lira följer det dessutom alltid med en samlingsskiva med cirka 15 spår från nya skivor med de aktuella artister som vi intervjuar. Vill du veta mer om en speciell skiva står mycket att läsa i de cirka 130 recensioner vi har med i varje nummer.

Låter detta intressant? Som medlem i Öbacka Jazz & Blues får du en jazzrabatt på en helårsprenumeration på tidningen, inklusive fem fulllängds-cd, vilket innebär att du betalar 335 kronor istället för ordinarie pris 385 kr. För att få detta skriver du bara ett mejl till "prenumeration@lira.se" och anger "jazzrabatt" som ämne, samt skriver vilken jazzklubb som du är medlem i. Vill du veta mer kan du alltid ringa till redaktionen, tel 031-13 44 10, eller gå in och läsa mer på vår hemsida, www.lira.se. Där finner du många av våra reportage, nyhetsnotiser och recensioner.


Karin Jacobson
Lira Musikmagasin
Box 31036
S-400 32 Göteborg
Sweden
+46-31-134410

karin@lira.se

Är du ännu inte prenumerant??
Bli det på www.lira.se
Bli vän med Lira på facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=6049496879