Min levnadshistoria i korthet.

Jag är ensamstående utan barn, född 1966 i Vallkärra utanför Lund

Numera är jag sedan september 1996 boende i Åbyområdet i den västsvenska kommunen Mölndal söder om Göteborg.

Under mina första sex år var jag bosatt i Vallkärra utanför Lund i Skåne och därefter ungefär sex år till på en gård i Bjärnhult utanför Linderöd i Skåne.

line Efter Skåne flyttade jag vid tolv års ålder tillsammans med mina föräldrar till en annan gård i Hörsne på Gotland. Under ett år studerade jag rymdteknologi i Kiruna, där jag då bland annat deltog i laborationer på den svenska rymdbasen Esrange utanför Kiruna. Under min tid i Kiruna träffade jag min första flickvän, som jag var tillsammans med i cirka sju år.

lera Efter mina studier i Kiruna var det gröna kläder ett tag på A7 i Visby, varefter jag fick börja arbeta. Till att börja med bodde jag kvar hemma hos mina föräldrar, men efter ett tag flyttade jag och min flickvän till en litet udda lägenhet inrymd i en lada en mil utanför Visby. Efter ungefär ett år där flyttade vi in till den gamla hansestaden Visby med sin ringmur.

När jag allt som allt bott ungefär tolv år och min flickvän ungefär fyra år på Gotland beslutade vi oss för att flytta till den norrbottniska hamnstaden Luleå. I Luleå bodde jag totalt fem och ett halvt år. Under tiden i Luleå så separerade jag och min flickvän och jag blev ensamstående.

När jag bott i Luleå ungefär fem år och dessutom hade haft samma anställning under hela den tiden fann jag det för gott att försöka förnya mig själv litet.

Jag sökte nytt jobb och hamnade då i Åbyområdet i Mölndal strax söder om den västsvenska metropolen Göteborg.

En bild på hur jag ser ut idag (Juni 1998): NH


Sidan senast uppdaterad:
Du använder:

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!