Mina intressen.

Mc


Jag har hunnit med att vara innehavare av några olika fordon under min levnad.En del av dessa kan ses på min motorsida,då det mestadels handlar om motorfordon.

De intressen jag har är allmänt tekniska med fokusering på datorer och motorfordon.Jag brukar vanligen själv reparera mina fordon, vilket gör att det med tiden bliviten hyfsad verktygsuppsättning. Dock saknar jag sådana små detaljer som svarv och fräs, men å andra sidan får man lita till fantasin eller hårt arbete istället om det inte råkar finnas någon kompis som har de saker men behöver. Det händer också att jag hjälper kompisar med deras fordon.

Eftersom jag är motorintresserad och har ett förflutet i frivilligorganisationen FMCK Gotland så har jag även tagit upp presentation av Gotland Grand National,vilket är en endurotävling som går första helgen i november varje år på Gotland.


Ett annat av mina intressen som har fått hänga med ett bra tag är datorer, där jag kommit i kontakt med rätt många olika sorter genom åren.Nedan är ett urval av de flesta.

Sinclair ZX80/ZX81/Spectrum, ABC80/ABC800/ABC1600, Alpha LSI, Novell, Cisco, Oracle, Apple MacIntosh, IBM PC, Monroe (med OS8/MT), Data General Nova, Digital Equipment VAX och Alpha och en hel flock olika UNIX-maskiner med bl.a. SCO UNIX, DNIX och AIX som operativsystem.


Dessutom är jag är medlem i ABC-klubben sedan 1983 (om jag minns rätt), vilket gör att jag antagligenkan klassas som en av relikerna

Genom ABC-klubben får man en god kontakt med likasinnat folk medgod kompetens och skilda bakgrunder.

Inom ABC-klubben finns det idag kompetens på de mest skilda områden,där det inte enbart gäller datorer, utan även språkkunskaper och kunskap om olika kulturer och kulturkrockar. Genom ABC-klubbens anslutning till internet har dessutom de svenskar som bor utomlands fått möjlighet att kunna kommunicera på svenska i ett välorganiserat forum.


När det gäller kultur, så är jag inte så djupt kulturellt intresserad förutom att jag är intresserad av Science Fiction. Jag brukar titta in på SF-Bokhandeln när jag får tillfälle.


Sidan senast uppdaterad:
Du använder:

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!