nybanner2.gif (6732 bytes)

Om mig Ungersk mat Katter Dagbok Vitiligo/ Alopecia

 

                     

 

 

Sidan är nu delvis uppdaterad efter flera års "sömn". Dagboken har jag inte skrivit i på fem år men den får ligga kvar för att det är ett tidsdokument. Observera att varken e-mail eller Gästbok-knappen fungerar.

Mycket annat är gammalt men håller fortfarande. Kattungarna är ju vuxna sedan flera år men fotona är ju inte mindre söta för det. Mina barn är några år äldre osv. Layouten är typisk för 90-talet, finns en viss charm i det också. 

Bilden nedan länkar till min blogg och den är rykande aktuell.

Lite Elfsborgsnostalgi hittar man här:

Välkommen till min sida. Här finns lite av varje att undersöka.Vill du veta mer om Egypten, ja då är det Dagbok du ska välja. Recept i länklistan till vänster leder till min ungerska receptsamling. Vill du veta mer om mig, kolla Om mig. Eller varför inte politik. Familjen hittar du under Familjen. I övrigt får du väl prova dig fram. The Vitiligo- och alopecia areata-page is translated to English!

På min Vitiligo/Alopecia-sida finns en hel del information om de båda sjukdomarna. Vitiligo innebär pigmentlösa fläckar och Alopeci är håravfall. Alopecia finns i tre huvudsakliga varianter: helt kala fläckar (areata), helt kalt huvud (totalis) eller helt kal överallt (universalis). 

 

Kattsidan innehåller text och bilder på de två katter som vi haft, Våfflan den försvunne vackre röda kattpojken och Titza den nuvarande svartvita gulliga kattflickan, samt lite andra katter som jag träffat. Eftersom Titza nu har blivit mamma lägger jag ut lite kattungeinfo på sidan och flera underbara bilder, som t.ex. den här:

 

 


Jag är en Diva
Välkommen till Ilona Waldau.
<< |Alla | >>

Vågen för dem som Vågar
Den här sidan i Vågen
en ring i RingSurf Net Ring
ägs av Ilona
[ Tidigare] | Nästa ]
[Slumpvis vald sida |Alla sidor ]

Kvinnomärket i min banner kommer från vänsterpartiet. I original är märket rött.