nybanner2.gif (6732 bytes)

Upp Egyptenresan Januari Februari Mars April Bal med kungen Maj Juni Juli Oktober November December

 

  book01.gif (17639 bytes) Dagboken

WB00786_.gif (1795 bytes)

September

Jag har inte hunnit skriva i dagboken på väldigt länge och har beslutat mig för att göra ett uppehåll. Återupptar förmodligen skrivandet senast nästa vår, förhoppningsvis tidigare. (detta skrivet september år 2001)

 

23 juni

Just hemkommen från Väddö. En kall midsommarafton som inte blev bättre av att jag åkt på världens dunderförkylning. Var hemma från jobbet på torsdagen för att vila magen men fick istället vårda min förkylning. Dessutom glömde jag bort att åka till sjukhuset för en sista solning. Nu har de stängt och jag har inte tagit hem mina saker. Som tur var har det varit fint väder idag så att jag har kunnat sola lite. Det gäller att passa på när solen tittar fram. Snart är det dags att börja jobba igen och då blir det inga solchanser förutom vid caféet precis utanför stadshuset.

I torsdags såg vi vår andra Elfsborgsmatch via Comhem. Matchen var inte lika bra som den vi såg i torsdags men den dög, åtminstone fram till Örgrytes kvittering.

 

WB00786_.gif (1795 bytes)

19 juni

Över två veckor sedan jag skrev sist, fy på mig. De senaste dagarna är det inte så  konstigt att jag inte skrivit. Jag har haft magsmärtor sedan i fredags och knaprar numera Losec. Förmiddagarna går an men på eftermiddagarna får jag så ont i magen att jag har svårt att fungera och få något gjort. Situationen på jobbet är sådan att jag inte velat vara borta. Det är väl därför som smärtorna tilltar över dagen. I  morgon åker jag och jobbar men åker hem efter lunch, tror jag, så att jag får någon chans att stressa ned. Det är inte kul alls, jag trodde att jag var stresstålig även fysiskt.

Igår var det fullmäktiges avslutning med båtutflykt och god mat. Förra året åkte jag med och hade ganska kul. I år hade vi planerat att ha en förträff med personal på s- och mp-kanslierna så det var ganska många sekreterare som var med. Själv bestämde jag redan tidigt under dagen att åka hem och titta på Elfsborg-IFK Göteborg istället. Det är inte så kul att vara med på fest när man inte bör dricka alkohol, inte bör äta fet mat och inte bör äta kryddstark mat. Med tanke på de starka magsmärtorna som jag hade på eftermiddagen hade jag inte kunnat följa med även om jag velat. Som tur var fick jag se en ovanligt underhållande fotbollsmatch istället. Allt tack vare det ComHem-abonnemang som jag skaffade tidigare i veckan.

I torsdags hade jag budgettjänstgöring och en hel del att göra, bl.a. jobbade jag till klockan 23.00. När allt lugnade ned sig kom magsmärtorna. Det kan visst vara så att man bygger upp en magkatarr under stressen och känner av den när det blir lugnare.

Förra lördagen var jag, Mattias, och en kompis, på konsert med Flygande Bokrullen. Det är ett väldigt bra Kletzmerband. Från början var vi fler som skulle iväg men p.g.a. att vissa firade skolavslutningen lite för hårt blev vi en reducerad skara. Synd, för det var bra drag.

Just nu har vi lite problem med hur vi ska planera semester. Problem är kanske inte rätt ord. Vi ska ta hand om stugan som står tom efter att en av dess ägare dött. Om vi inte åker dit i sommar och sköter underhållet förfaller den nog rätt snabbt. Stugan ligger vid en sjö med egen brygga och badplats. Nackdelen med stället är att det varken finns el, vatten eller avlopp. 

 Tre av kattungarna har fått nya hem men den fjärde, pojken, är kvar. Den som tänkte ta honom hoppade av och andra intresserade har velat ha en kattflicka.

 

WB00786_.gif (1795 bytes)

4 juni

och jag skulle postat ett födelsedagskort till min styvfar men glömde det. Hoppas bara att jag kommer ihåg att ringa i morgon.

I fredags var det traditionell grillning på VP för alla ungdomsledare. Vi var ovanligt få och ingen femkamp var planerad. Lite trist, fast ösregnet som tvingade alla veklingar, inklusive mig själv, att gå in under tak hade nog omöjliggjort femkamp i alla fall.

I lördags var jag och en kompis på pubrunda i Stockholm. Började på en sportbar för att titta på landskampen (vi körde en kompromiss, jag fick titta på andra halvlek om hon slapp titta på första) och sedan gick vi vidare ut i Stockholmsnatten. Ganska kul, träffade en del roliga människor. Det tråkiga är nattbussen hem.

Skönt med långhelg och att landen just nu bara väntar på att växa. Det är svårt att rensa ogräs när man inte vet vad som är ogräs och vad som är grönsaker, bästa tiden på hela året, förutom skördetiden.

Nu ska Markus gå och lägga sig och än så länge står datorn inne på hans rum så det är bara att lägga av med skrivandet.

 

 

skriv2.gif (2662 bytes)

Dagbok på nätet

gästbok.gif (2441 bytes)