Bokfynd.nu - En guldgruva för bokintresserade

Vid det här laget så känner väl de flesta av er till att ett av de bästa ställena på Internet när det gäller att hitta bästa priset på ganska många typer av varor är den tjänst som kallas Pricerunner. Något som inte fullt lika många känner till är att det finns en minst lika bra tjänst som specialiserat sig på just böcker, den kallas Bokfynd.nu.

Alla som köper böcker på Internet eller i butiker borde ta sig en titt där innan man verkligen beställer, jag har själv hittat gott om exempel på böcker som ligger 30-50% under butikspriserna och det handlar alltså inte om några undantag utan är snarare regel. Nu undrar förstås någon var haken finns, för det brukar det ju alltid finnas när det gäller sånt här, haken här är att det tillkommer en fraktkostnad och den är normalt 25-40:- per paket. Det finns faktiskt en sak till att tänka på och det är att det kan tillkomma en tullavgift om ni köper böcker från utlandet, dock så behöver man idag sällan beställa därifrån då det finns gott om svenska bokhandlare som erbjuder handel över Internet.

Skulle det nu bli fel på något så är det oftast bara att kontakta företaget ifråga, företagen sköter sig idag bra då de är mycket medvetna om att det är viktigt att det fungerar väl eftersom dåliga rykten sprids snabbt på Internet. Jag har själv råkat ut för sånt här och det reder företagen ut snabbt och effektivt.

Jag kan varmt rekommendera ett besök här nästa gång, det kan löna sig!

    www.bokfynd.nu

Johan Persson <2397>